Sedište Žito Medie u Kuli

Žitomlinsko preduzeće “ŽITO MEDIA” d.o.o. Kula je osnovano 1997. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa ciljem i vizijom da jednoga dana postane uticajan činilac na domaćem tržištu ali i u regionu.

Sedište našeg preduzeća je u Kuli, gde se nalazi većina naših proizvodnih i skladišnih kapaciteta, ali kako smo povećavali našu aktivnost tako smo širili i naše resurse, te tako imamo dovoljno skladišnog prostora što u svojini što u zakupu, kako bi naši klijenti uvek imali što brži i lakši pristup, bilo da se radi o kupovini naših proizvoda ili prodaji njihovih.

Ponosni smo što možemo da se pohvalimo izuzetnim smeštajnim kapacitetima u Novom Sadu, na Rimskim šančevima, na adresi Sentandrejski put br. 165, što predstavlja izuzetno bitnu tržišnu pogodnost s obzirom na blizinu autoputa, te samim tim nas čini lako dostupnim, uočljivim, a preuzimanje, istovar i pretovar robe je neuporedivo olakšan.

Skladište u Novom Sadu

Danas, posle 20 godina, možemo da kažemo da smo uspeli da ispunimo većinu naših ondašnjih planova i težnji, i ponosni smo što smo uspeli da odolimo svim, kako tržišnim, tako i socijalnim i drugim promenama koje su se dešavale, a da ostanemo postojani, sa tendencijom unapređenja kvaliteta našeg poslovanja u svim segmentima.